Uudet premium-renkaat voivat auttaa estämään vesiliirtoa

Renkaiden valmistuksen uudet innovaatiot voivat auttaa suojaamaan autoa vesiliirrolta. Paljon tutkimusta ja kehitystä on tuonut esiin uuden sukupolven premium-renkaita, jotka pystyvät tyhjentämään veden nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen. Vesiliirto on ilmiö, kun vesikerros muodostuu renkaiden ja tienpinnan väliin, mikä johtaa pidon menetykseen. Premium renkaissa on syvemmät urat, jotka auttavat tyhjentämään renkaan lumesta, sohjosta ja vedestä, suojaten siten vesiliirrolta. Kiillotettujen urien kaltaiset tekniikat kuten Nokian eLine 2 –kesärenkaissa antavat renkaalle mahdollisuuden varastoida enemmän vettä renkaan ja tien välisten urien sisälle ja kiihdyttää renkaan virtausta pääurista sekä sivusuunnassa että urien sisällä. Tällaiset innovaatiot parantavat niiden vesiliirto-ominaisuuksia. Niissä on myös trumpettiurat, joten ne voivat varastoida vettä renkaan ja tien välistä kiihdyttäen sen virtausta pääurista poikittaisia ​​uria kohti ja maksimoimalla pidon.

Sinulla on vaihtoehtona myös jokasään renkaat, kuten Nokian Weatherproof -renkaat. Ne ovat valmistettu kumiseoksista, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin talvirenkaiden kumisekoitukset. Siinä on myös lumihiutale symboli. Nokian Weatherproof jokasään renkaat voivat puhdistaa renkaasta tehokkaasti lumen, sohjon ja veden ja näin varmistamaan sen, että rengas tarttuu tielle ja suojaa samalla sekä sohjo- että vesiliirtoa vastaan. Vesiliirto ei liity pelkästään veteen, vaan myös sohjoon, mikä voi tapahtua, kun lumi alkaa sulaa ja jättää sohjon tielle. Siksi voit kokea vesiliirron muulloinkin kuin sateisena kautena. Siksi useimmat rengasvalmistajat lisäävät vesiliirtoa suojaavia ominaisuuksia rengasvalikoimaansa.

Nokian Weatherproof -renkaat on merkitty lumihiutaleella, joten niitä voidaan käyttää ympäri vuoden kaikissa sääolosuhteissa. Tämä tekee niistä erittäin arvokkaita alueilla, joilla sää muuttuu jatkuvasti, ja on vaikea suunnitella eri sääolosuhteita eteenpäin, ja koska talviolosuhteissa ajaminen ilman talvihyväksyttyjä renkaita on vaarallista, nämä renkaat tarjoavat hyvän turvallisuuden ajon aikana.

Koska vesiliirron riskiä on tärkeää vähentää, useimmat renkaat käyttävät nykyään tätä tekniikkaa. Jopa hyvillä renkailla tätä riskiä ei kuitenkaan voida täysin poistaa. Siksi on tärkeää tietää, mitä tehdä, kun autosi alkaa vesiliirata. Paras tapa toimia, jos joudut vesiliirtoon, on pysyä suorana ja hidastaa yrittääksesi palauttaa tuntuman tiehen ja auton hallinnan. Yritä välttää vesiliirtoa katsomalla eteenpäin ja välttämällä suuria lätäköitä ja vähentämällä nopeutta sateisissa olosuhteissa.

Tämä tarkoittaa, että uudet premium-renkaat uudella innovatiivisella tekniikalla vesiliirron estämiseksi ovat paras ase vesiliirtoa vastaan. He eivät pysty poistamaan riskiä, ​​mutta vähentävät riskiä huomattavasti, jotta voit ajaa turvallisemmin ja välttää joutumasta epämiellyttävään tilanteesee ajoneuvosi hallinnan menettämisen muodossa. Se on merkittävä tekijä märissä olosuhteissa tapahtuvissa onnettomuuksissa.

Lisätietoja vesiliirtoa estävistä renkaista on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/